Aktuellt

Välkommen till Trädgårdsgatan

. Sommaren 2020 packade personalen på Bokab ihop sina saker och flyttade några stenkast bort till Trädgårdsgatan 9 – efter 35 år på Uddevallavägen 1. Detta för att få större, bättre och billigare lokaler i sitt eget hus.Ingress

Jesper vill bygga ett skepp av lokaler på Kullen

Planerar för inflyttning redan till sommaren 2022.. Solbräcke industriområde växer. Nu är det snart dags att exploatera den del som kallas Kullen. Först ut är Kungälvsföretagaren Jesper Söderberg, som vill bygga ett skepp av lokaler med äganderätter för små och medelstora företagare. 

Kanonaden bryter ny mark i Kungälv

120 000 kvm står snart färdig att tas i bruk. . I december 2020 satte Kanonaden första skopan i backen på Rollsbo Västerhöjd för Bokabs räkning. Drygt ett år senare ska 120 000 kvm ny verksamhetsmark stå färdig att tas i bruk. 

Bergborraren CME

Först ut att etablera sig på Rollsbo Västerhöjd.. Först ut att signa sig för en etablering på Rollsbo Västerhöjd blev bergborrningsspecialisten CME, som flyttar sin tillverkning från Ödsmål och delar av sitt säljkontor och lager från Hisings Backa till det nya verksamhetsområdet

Stockholmsföretag ser potential i Kungälv

Industri och kontorsfastigheter för mindre företag.. Mainstay Fastigheter AB konceptualiserar, projekterar och uppför kombinerade industri och kontorsfastigheter för mindre företag. Genom att upplåta lokalerna i bostadsrättsform möjliggör man för mindre företag att äga sina lokaler och betala en låg avgift till sig själva i stället för en hög hyra till en extern fastighetsvärd.

Impulsköp ledde till havsnära boende

Tillfälligheten gjorde så att vi hamnade i Åseby.. Philip Asker och Irma Adlersson hade precis förlorat budgivningen om en tomt i Säve sommaren 2020, när man fick ett tips från en kompis om att det fanns tomter till försäljning på Åseby Österväg i Rörtången.