Hurtigs bil expanderar – köper ny mark på Solbräcke

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Nyligen förvärvade Hurtigs Bil AB ytterligare 4.400 kvm verksamhetsmark till sin befintliga fastighet på Solbräcke verksamhetsområde. Därmed kan planeringen för en vidare expansion ta fart på allvar. Något som gläder företagets VD Christopher Hurtig.

– Det känns förstås jättebra. Bilbranschen står inför stora förändringar i framtiden och nu kan vi på allvar dra upp planerna för hur vår verksamhet ska se ut framöver. Allt för att vara i takt med tiden och därmed stärka våra kundrelationer och bidra till en ökad kundnytta.

Om det sedan blir en plåtverkstad, en bilhall eller ytterligare en verkstadsdel, låter Christopher vara osagt i dagsläget.
– Men en sak är säker – expandera ska vi!

För tillfället saluför Hurtigs Bil varumärkena Nissan, Mercedes och Maxus.
– Tack till Bokab, som har varit mycket hjälpsamma och snabbfotade i processen. All heder åt dem, säger Christopher, som nu har fullt upp med att planera för en framtida tillväxt för Hurtigs Bil AB på Solbräcke verksamhetsområde.

Bilden: Christopher Hurtig tillsammans med Bokabs Claes Hellström utanför Hurtigs Bil i Solbräcke.

  Sidan skapades: