Jysk etablerar sig i Kungälv

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

– tack vare god samverkan

Lagom till sommaren 2023 slår Jysk upp portarna till sin nya butik på Rollsbo. Onekligen en efterlängtad entré. Detta har blivit möjligt genom ett nära samarbete mellan MEKI Real Estate, Jysks etableringsavdelning och Bokab.

– Det känns helt fantastiskt, och det ska bli mycket spännande, då Kungälv är en plats som vi kikat på länge. Här finns ett stort kundunderlag och därmed en stor potential, säger Jonathan Geijer, Jysks distriktschef för Göteborg. Preliminärt öppningsdatum är satt till 29 juni 2023, och det ska enligt Jonathan firas med stor invigningsfest med en massa fantastiska erbjudanden till alla kunder.

För tillfället pågår en febril aktivitet för att uppföra fastigheten på den aktuella tomten, som ligger i korsningen Bilgatan och Rollsbovägen mittemot Byggmax och Jula. Här kommer Jysk att disponera 1500 kvm för butik, kontor och lager samt en utvändig yta om 200 kvm för säsongsförsäljning av utemöbler. Strax efter årsskiftet påbörjas rekryteringen av personal. Totalt handlar det om sju-åtta personer.

Etableringen har blivit möjlig genom ett målmedvetet arbete av fastighetsägaren Rabi Karzoumi och hans företag MEKI Real Estate AB – och det i nära samarbete med både Jysk och Bokab.

– En eloge till Bokab för deras engagemang och stöttning i processen, säger Rabi. Snacka om bra samverkan för en fortsatt god samhällsutveckling...

Vi hälsar Jysk välkomna till Kungälv och säger grattis till alla Kungälvsbor!

Bildtext: Rabi Karzoumi, MEKI Real Estate AB, Jonathan Geijer, Jysk och Claes Hellström, Bokab.

  Sidan skapades: