Ny hemsida för Bokab

Notera att denna artikel/nyhet är gammal. Hela eller delar av informationen i denna nyhet kan därför vara inaktuell eller felaktig.

Välkommen till Bokabs nya hemsida, ett riktigt lyft om du frågar oss. Den gamla hade onekligen några år på nacken, varför det känns kul att kunna lansera en mer modern och informativ sida om oss och vår verksamhet. Omdaningen har skett i samband med att Kungälvs kommun och vårt systerbolag Kungälv Energi gjort om sina sidor. Vi vill därmed påvisa vår tillhörighet och vår gemensamma strävan att dels förse dig som samhällsmedborgare med relevant och uppdaterad information, dels tillsammans utveckla kommunen till en än bättre plats att bo och verka på.

På den nya hemsidan kan du som besökare hitta mängder med information om vårt huvudfokus – att erbjuda etableringsmark och villatomter till den kommunala tomtkön. Via hemsidan kan du bland annat läsa mer om vad som gäller för den kommunala tomtkön och dessutom anmäla ditt intresse för att bli uppställd i tomtkön. Du kan också läsa mer om såväl pågående som kommande och avslutade projekt i olika former.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor, funderingar eller synpunkter. Du hittar oss under rubriken Kontakt.

Välkommen till vår nya hemsida!

  Sidan skapades: