För Martin är jobbet rena nöjet

Och att Martin och kompani behöver nya lokaler förstår man när man besöker honom hemma på hans gård i Hallbjörtorp, drygt 1,5 mil utanför Kungälv, där han idag har sin verksamhet. Trångboddheten är slående och att som kund hitta dit är inte det lättaste. På gårdsplanen har han också en massa byggnadsställningar liggande till uthyrning.

– Denna del av verksamheten kommer jag i och med flytten till Arntorp att knoppa av och lägga i ett separat bolag när vi väl finns på plats, säger Martin som verkligen ser fram emot nyetableringen. Inte minst när det gäller möjligheten att nå ut till nya kundgrupper.

– Nu kan jag exponera mina hoppborgar längs med en av Sveriges mest trafikerade vägar och hoppas därmed få en massa nya kunder, säger Martin och skrattar.

Ett skratt som han för övrigt har mycket nära till. Och det är väl kanske det som gör att han passar så bra i branschen.

– Jag är en ganska lekfull person som gillar att bjuda på mig själv. Fråga bara kineserna när jag är där i och för mina inköp och själv testar hoppborgar och sumodräkter till deras stora förvåning och förtjusning.

 

10 MSEK i investering

AllHyr är ett renodlat uthyrnings- och eventbolag som sätter servicen i första hand. 

– Vi vill att man som kund ska känna att eventet är i trygga händer hos oss. Oavsett om man hämtar och monterar alla prylar själv eller om vi kommer ut och ger fullservice på plats, förklarar Martin.

– Att vi sedan är billigast i Sverige gör ju inte saken sämre, säger Martin och skrattar.

I skrivande stund går Martin bara och väntar på bygglov och på att få sätta spaden i jorden. Då är det tänkt att han på den 4500 kvm stora tomten ska uppföra en kombinerad lager- och kontorshall på 1300 kvm. Totalt räknar Martin med en investering på 10 MSEK – tomt, VA, fjärrvärme och byggnation inräknat – och hoppas på inflyttning innan årsskiftet.

– Det kommer att bli kanon! Tack till Bokab som hjälpt mig med tomten. De har varit skitbra!

Besök gärna www.allhyr.se för mer information om verksamheten.

  Sidan uppdaterades: